Grafológia

Mi a grafológia? Megtudhatja itt. Bár a grafológiáról számos forrás, könyv áll rendelkezésre, mégis megbízható elemzést  - tekintettel a vizsgálandó tényezők rendkívül nagy számára - csak képzett, gyakorlott grafológus képes végezni, s számára is jónéhány munkaóra szükséges a részletes analízishez.

Portálunkkal együttműködő grafológus Ali Krisztina, aki nem pusztán grafológus, hanem HR szakember is, így grafológusi és tanácsadói tapasztalatait ötvözve tud karriertanácsadást nyújtani.

A grafológiai vizsgálat menete megtekinthető itt.

 Ahhoz, hogy megbízható elemzés készülhessen, egy A4-es oldalnyi (lehetőleg levél formátumú ? megszólítás, aláírás - írásra van szükség, de legalább 15 kézzel írt sorra és egy teljes aláírásra.

Rendelhető íráselemzések típusok szerint:

Teljes személyiségvizsgálat

Pályaorientációs vizsgálat

Pályaalkalmassági vizsgálat

Karrier-, életpályatervezés


Az elemzés eredményeiről írásbeli szakvélemény készül, a megbízás tárgyától függően 2-4 oldal. 

A szakvéleményt egy példányban, eljuttatjuk a megrendelőnek postai úton (SK kitétellel), vagy igény szerint személyesen átvehető. Az elkészült szakvélemény csak a megrendelő veheti át.  

16-18 év közöttiek fiatalkorú írásának elemzését csak a fiatalkorú írásos nyilatkozata esetén lehet elvégezni. Felnőttek esetében csak saját írásról lehet elemzést kérni, a mellékelt nyilatkozatot is szükséges kitölteni.

Vállalási határidő a megrendelés beérkezésétől számított 7 nap.

Kérdéseit, kérjük, a kapcsolat űrlapon keresztül küldje el.

Megrendelőlap

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: