Önéletrajzírás

 (A szolgáltatás szünetel.)

A nyugati világban, ahol régóta az a nézet, hogy a munkaerő is csak áru, amit tudni kell eladni, nem újdonság az önéletrajzíró szolgáltatás.

Hogy érdemes-e önéletrajzot szakemberrel íratni, ahhoz érdekes adalék Caroline Levchuck cikke a Yahoon, amely itt olvasható . Mint Levchuck is írja, irreális várakozásokkal nem érdemes tekinteni a profi önéletrajzírókra, tapasztalatot például az önéletrajzíró sem tud kreálni, ha az nincs. Ugyanakkor, tekintettel a kiélezett versenyre a munkavállalók között a kevés számú jól fizetett álláshelyért, amely a munkaadók által kapott nagyszámú CV-hez, s az egy CV-re fordított rövid időhöz vezet, Levchuck szerint is érdemes megfontolni hivatásos önéletrajzíró igénybevételét.

Az önéletrajz készítése a következőképpen történik:

- A munkavállaló megrendeli az önéletrajzírást, elküld nekünk néhány alapadatot magáról, végzettségét, eddigi munkahelyeit stb.

- Telefonos vagy személyes megbeszélés történik tanácsadónkkal (kb. fél óra), olyan HR szakemberrel, akinek többéves és több helyen szerzett tapasztalata van munkaerő kiválasztásában, felvételiztetésében. Együttműködő HR szakemberünkről, Papp Katalinról itt , tudhat meg többet.

- A HR szakember az önéletrajzot (és a motivációs levelet) elkészíti, igény esetén idegen nyelven is.

- A szöveg átkerül ellenőrzésre korrektorunkhoz (több lapnál tapasztalatot szerzett szakember), aki ellenőrzi a helyesírást, nyelvhelyességet, a szöveg megfelelő elrendezését, illetve szükség esetén a megfelelő idegen nyelvi korrektorhoz.

- A munkavállaló megkapja és kifizeti a kapott csomagot.

Az augusztusi tesztidőszakban díjmentes önéletrajzírást hirdettünk. Három személy részére írtunk önéletrajzot és motivációs levelet. Ők vállalták, hogy referenciaként szolgálnak az új szolgáltatásról. Elérhetőségeiket érdeklődés esetén kérésre elküldjük

Megrendelést küldeni, illetve további kérdéseket föltenni a szolgáltatással kapcsolatban a kapcsolat űrlapon keresztül lehetséges.

Árlista

Érdekes/hasznos volt, csatlakozom a munka.org Facebook-csoportjához: